Darmowa wysyłka od 50,00 ! Tworzymy kraftowe herbaty BIO

Cześć. Na naszym blogu znajdziesz ciekawostki na temat kraftowej herbaty, opisy surowców, które używamy w naszych blendach oraz przepisy ciekawe przepisy z użyciem naszych herbat.

Kasia Ogrodzińska-Skałba
Założycielka marki Brown House & Tea.
Miłośniczka zdrowego odżywiania, kuchni roślinnej oraz herbaty. Od kilku lat żyje w świecie herbaty, ziół i przypraw. Fanka produktów autentycznych, filozofii zero waste oraz świadomych wyborów, w każdej dziedzinie życia.
Magdalena Pieńkos
Blogerka, coachka i fotografka kulinarna. Twórczyni „Niebieskiego Migdała” – przestrzeni otwartej dla wszystkich, którzy nie boją się marzyć o lepszym świecie i o dobrym życiu: blisko natury, blisko innych ludzi, w bliskim kontakcie z samą lub samym sobą. Autorka książek kulinarnych: Kuchnia Wegańska, Domowe Kiszonki oraz Wegemania.
Dominika Giordano
Dawniej Konsul RP w Tokio, dziś szef kuchni w restauracji Biotopia w Japonii. Uczy jak jeść zdrowo, zgodnie z japońską polityką me-byo. Tworzy przepisy nietypowe, kocha malarstwo, kino, teatr, sport i swojego beagla - Mię Scarlett.
Święta za pasem, a święta kojarzą się z…. oczywiście rybą w galarecie 🙂 a może nie te akurat święta,
2 kwietnia, 2021 4:21 pm
Drodzy Miłośnicy Herbaty, Kiedy myślimy o Japonii, prawdopodobnie jedno z pierwszych skojarzeń jakie przychodzi nam
Czarna herbata to z pewnością najpopularniejsza odmiana. Każdy ją zna, każdy ją pije i chyba każdy ją lubi. A je
Na początku lutego, wraz z Michałem i naszą córką Mią, zaczęliśmy przygotowywać nasze organizmy do przesilenia
15 lutego, 2021 9:36 am