Cześć. Na naszym blogu znajdziesz ciekawostki na temat kraftowej herbaty, opisy surowców, które używamy w naszych blendach oraz przepisy ciekawe przepisy z użyciem naszych herbat.

Kasia Ogrodzińska-Skałba
Założycielka marki Brown House & Tea.
Miłośniczka zdrowego odżywiania, kuchni roślinnej oraz herbaty. Od kilku lat żyje w świecie herbaty, ziół i przypraw. Fanka produktów autentycznych, filozofii zero waste oraz świadomych wyborów, w każdej dziedzinie życia.
Magdalena Pieńkos
Blogerka, coachka i fotografka kulinarna. Twórczyni „Niebieskiego Migdała” – przestrzeni otwartej dla wszystkich, którzy nie boją się marzyć o lepszym świecie i o dobrym życiu: blisko natury, blisko innych ludzi, w bliskim kontakcie z samą lub samym sobą. Autorka książek kulinarnych: Kuchnia Wegańska, Domowe Kiszonki oraz Wegemania.
Dominika Giordano
Dawniej Konsul RP w Tokio, dziś szef kuchni w restauracji Biotopia w Japonii. Uczy jak jeść zdrowo, zgodnie z japońską polityką me-byo. Tworzy przepisy nietypowe, kocha malarstwo, kino, teatr, sport i swojego beagla - Mię Scarlett.

[wpbm id=”11782″]

Aktualizuje…
  • Brak produktów w koszyku.